Over Burnonville

Burnonville is al meer dan 20 jaar de expert bij uitstek in de verdeling van non-foodproducten in België en Luxemburg. Met een omzet van meer dan 3 miljoen euro (2017) verwent het bedrijf zijn klanten met de meest uiteenlopende convenience en impulse producten aan kleine prijzen met stevige marges. Daardoor kunnen onze klanten zich diversifiëren en hun rentabiliteit snel verhogen, zonder daarom hun gewoonlijke verkoop aan te passen. Rokersaccessoires, speelgoed, verzorging, multimedia, souvenirs, zonnebrillen, candy toys, geschenkartikelen, … Met meer dan 3.000 referenties in stock vindt u ongetwijfeld datgene waar uw klanten naar op zoek zijn!

Het commerciële team

Maak kennis met ons commercieel team! Alain, Silvia, Silvio, Francis staan altijd klaar voor onze klanten en hun behoeftes. Van een eenvoudig advies tot een bestelling, uw consulent zal u altijd begeleiden naar de dienst op uw maat en samen met u het assortiment bepalen dat het best bij uw verkooppunt past.

Het Marketing & Finance team

Ons marketingteam volgt de markttrends van nabij op om op het juiste ogenblik de producten te kunnen kiezen die zullen aanslaan in uw verkooppunten, terwijl het financieel departement de klantenfacturatie afhandelt.

Zij vertrouwen ons

Burnonville is al meer dan 20 jaar aanwezig in België en 10 jaar in het Groothertogdom Luxemburg, en levert in meer dan 1.500 verkooppunten verdeeld over deze 2 grondgebieden. Of het nu om structurele klanten als Relay, Press Shop, Q8, Total, Valora … of onafhankelijke klanten gaat, Burnonville zal zijn producten en diensten altijd vernieuwen om zijn vele klanten tevreden te stellen.

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 2 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us