Diensten

Een unieke partner voor uw impuls- en convenienceaankopen

Burnonville is al meer dan 20 jaar actief op de Belgische markt en 10 jaar op de Luxemburgse. Als betrouwbare distributeur kan hij bogen op een unieke expertise in het sourcen en leveren van diversificatie- en impulsproducten voor netwerken die hun directe omgeving bedienen. Van rokersaccessoires over hygiëneproducten en multimedia tot speelgoed. Uw klanten vinden er alles wat ze zoeken!

Onze webshop is 24u/24 open

Sinds februari 2016 staat onze e-catalogus met zijn duizenden referenties en promotionele packs online. Bestel wat u nodig hebt wanneer het nodig hebt, en geniet daarbij van competitieve prijzen, een uitgebreid assortiment en een snelle levering (minder dan twee werkdagen). Mis bovendien de regelmatige thematische en promotionele acties niet of diversifieer eenvoudigweg uw aanbod. Zo hebt u uw klanten telkens wat nieuws te bieden.

Kariboo!-Levering in 24u 

Iets vergeten in uw bestelling? Heeft uw klant uw Rizla-voorraad geplunderd? Geen paniek! In minder dan 24 uur (werkdagen) staat uw levering voor uw winkeldeur! Iedere bestelling die u voor de middag op onze webshop plaatst wordt ’s namiddags al door onze logistieke dienst verwerkt in functie van de beschikbare voorraad. Dat betekent dat de goederen al vanaf de volgende ochtend geleverd worden.

Gratis levering vanaf € 30 aankopen

Geniet van een gevarieerde keuze zonder veel uit te geven! De leveringen via Kariboo!-Logistics worden overal in België gratis aangeboden vanaf een aankoop van € 30. Ons doel is u zoveel mogelijk nutteloze uitgaven te besparen. Dankzij een uitgebreid assortiment bereikt u gemakkelijk de drempel van de minimumbestelling. Ontdek het zelf in onze webshop !

Een toegewijd commercieel team

Iedere klant is uniek! Daarom gaat Burnonville altijd op zoek naar oplossingen op maat van uw behoeftes en doelen, met het oog op een langdurige samenwerking. Ons commercieel team heeft tonnen ervaring met de analyse van verkooppunten om een productaanbod samen te stellen dat perfect is toegespitst op de omgeving: tankstation, stadswinkel, dorpswinkel, ziekenhuis, treinstation, luchthaven … In functie van de rotaties kunt u samen met uw commerciële vertegenwoordiger de bezoekfrequentie afspreken die u het beste past: een eenvoudige, betrouwbare en rendabele oplossing!

Mogelijkheid tot full merchandising

Win dagelijks kostbare tijd dankzij onze gepersonaliseerde dienst voor full merchandising. Wij zorgen voor alles! Opname van de bestelling door onze commerciële vertegenwoordigers en plaatsing in de rekken door onze rackjobbers: dankzij deze ‘all-in’ dienstverlening kunt u zich toespitsen op uw belangrijkste taak: verkopen!

Beperkte verpakkingen

Burnonville richt zich met name tot partners met handels die hun directe omgeving bespelen, of met andere woorden winkels die meer dan eens plaats tekort komen of die gemiddeld lagere rotaties kennen. Om deze klanten tevreden te stellen, herorganiseren we het merendeel van ons assortiment in verpakkingen die geschikt zijn voor kleine handelsruimten. Dat heeft als grote voordeel dat u een ruim assortiment kan aanbieden in beperkte hoeveelheden. Waarom zou u dus nog hoeven te kiezen tussen Batman of Superman? Neem ze gewoon allebei!

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 2 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us