Wist u dat?

Burnonville realiseert meer dan 65% van haar verkopen in 'hygiëneartikelen' met lees- en zonnebrillen. Elk jaar worden tussen maart en september bijna 40.000 brillen verkocht in de verkooppunten.

We hebben een dertigtal verschillende zonnebrilmodellen voor dames, heren en kinderen en twee formaten van displays: een staande draaimolen en een toonbankdisplay. Dit gamma is een must dankzij een comfortabele marge en aantrekkelijke verkoopprijzen. Gezien de zonnestralen tijdens zomer is een zonnebril nodig. Iedereen vergeet wel eens zijn bril of bezwijkt voor een leuk en goedkoop model.

Het hele jaar worden brillen aangeboden op displays met een gevarieerd assortiment sterktes van +1.5 tot +3.5. Door de toenemende vraag werd deze lente een nieuw concept gelanceerd: een staande draaimolen met 240 leesbrillen die kan aangevuld worden. Als u geen plaats hebt voor een draaimolen, kan u de brillen apart bestellen en die aanbieden in hun originele dozen die gemaakt is om ook als display te dienen.

Wacht geen minuut langer en raadpleeg onze online catalogus of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers voor meer informatie.

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 2 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us