Sterke zomerlicenties nu verkrijgbaar

Op de zomerkalender staan tal van licenties! In juli en augustus komen er verschillende films uit, zoals Minions, Cars, Emojis met merken die een sterke merchandising hebben. Verschrikkelijk Ikke (Despicable Me 3) zal vanaf 5 juli eerstvolgend te zien zijn in de zalen. In 2015 was Minions de grootste licentie van de zomer. Alle fabrikanten kregen te kampen met een stockonderbreking door dit onverwachte succes en konden onmogelijk alle bestellingen leveren. De klanten hebben zich massaal op de goodies van de film gestort. Bij Burnonville werden bijna 10.000 knuffels en 12.000 Minions candy toys verkocht. Ook u kunt van dit succes genieten.

Pixar en Disney lanceren opnieuw de licentie Cars met vanaf 26 juli een 3de release. De verkoop van afgeleide producten was meteen een schot in de roos. Cars was jarenlang de nummer 1 licentie voor jongens in de markt van de merchandising. Zes jaar na de 2e film wil Flash McQueen weer de favoriete held van kleine rakkers worden.

Vanaf 9 augustus is het de beurt aan de Emojis om de bioscoopzalen voor de 1ste keer op te fleuren. Emojis zijn één van de sterkste uitingen van sociale banden geworden: ideaal om een emotie of een bericht op een eenvoudige manier weer te geven. Het voordeel van deze taal is dat ze zich tot de allerjongsten richt maar niet alleen tot hen! Sinds vorige zomer stijgt de verkoop van deze producten constant bij Burnonville. Ons assortiment is geëvolueerd van 7 referenties naar een volledig assortiment met 24 permanente artikelen, gaande van knuffels tot sleutelhangers via snoepjes.

Burnonville kan u tal van producten aanbieden voor elk van deze merken. Bezoek onze online catologus en vindt wat u zoekt voor uw klanten.

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 3 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us