Multimedia als troef voor impulsverkopen

Bij de meeste van uw klanten dient de telefoon voor alles…behalve om te telefoneren. Cijfers van 2016 geven aan dat een vierde van de GSM-houders die niet gebruikt om te bellen. Deze trend is nog sterker bij de jongere leeftijdsklassen en bij de 25-39 jarigen. Om te communiceren gebruiken ze mobiele data.

Multimedia zou wel een strategische troef kunnen worden voor u. Een smartphone is namelijk onmisbaar geworden in het dagelijkse leven van uw klanten. Die wordt gebruikt om betalingen te verrichten, muziek te beluisteren, nieuwsberichten te lezen, berichten te versturen, de files op te volgen enz. Er is dus een maximum aan accessoires vereist om hem goed te gebruiken en vooral niet met een platte batterijen te zitten. Oordopjes, voetgangerskits, koptelefoons, laadkabels, USB adapters, noodbatterijen, houders voor in de wagen… Al deze artikelen zijn een must geworden op het vlak van impuls/ depannage-aankoop voor uw klanten.

Test onze nieuwe en volledige collectie multimedia-artikelen bij uw klanten. Een ideaal gamma voor iedereen die bijvoorbeeld zijn koptelefoons thuis is vergeten of die 's middags nog maar 5% batterij heeft. U vindt alle producten in onze online catalogus.

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 3 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us