E-sigaret, wat verandert er?

Dinsdag 17 januari treedt de nieuwe wetgeving, inzake de elektronische sigaret, in werking. De e-sigaret wordt voortaan onderworpen aan dezelfde regels als voor de klassieke sigaret. De wet voorziet in een aantal wijzigingen aangaande de verpakking en informatie voor de consument.

Zo krijgen de verpakkingen van e-liquids met nicotine een waarschuwingsboodschap over de gevaren en de afhankelijkheid aan deze stof. Flessen mogen niet meer dan 10 ml bevatten en het nicotinegehalte mag 20 mg/ml niet overschrijden.

Ook verkopers van deze producten moeten vanaf 18 januari een aantal regels naleven. Reclame in de verkooppunten en online verkoop van deze producten is ten strengste verboden. (Toekomstige) dampers kunnen voortaan niet langer de producten in de winkel uittesten alvorens ze te kopen. Tot slot wordt de verkoop van deze producten verboden aan klanten onder de 16 jaar.

Burnonville heeft zich reeds voorbereid op deze reglementering. Alle e-liquids beschikbaar op distriweb.be  voldoen aan de nieuwe regels en kunnen probleemloos in uw verkooppunten verkocht worden. Alle verpakkingen van onze e-liquids met nicotine vermelden een waarschuwingsbericht conform de wet en respecteren de toegelaten hoeveelheid van 10 ml. Ons gamma biedt gevarieerde nicotinegehaltes aan, van 0 mg tot max. 18 mg.

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

1 year 12 maand geleden
3 years 1 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us