Bedankt voor uw bezoek

De opendeurdagen bij Burnonville zijn afgelopen. Drie weken lang hebben onze teams van de kleine tot de grootste klant ontmoet. In primeur konden ze de nieuwe collecties ontdekken, evenals het nieuwe gebouw die o.a. de levering binnen de 24 uur mogelijk maakt. 

Zelfstandige klanten hebben gedurende de opendeurdagen ter plaatste kunnen bestellen. Sommigen hebben zelfs meteen hun goederen meegenomen! De ketens krijgen de opportuniteit hun catalogus te updaten met de laatste nieuwigheden.

Bovendien is dit ook een strategische periode voor seizoensgebonden feesten zoals Kerstmis of Valentijnsdag die voor Burnonville klanten een belangrijk feest is. We kijken er alvast naar uit om al onze klanten te verwelkomen tijdens de editie van 2017.

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 11 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us