Blog Items

Een reeks cadeau's wachten op de bezoekers van onze showroom

Van 15 tot 31 oktober houdt Burnonville zijn opendeurdagen. Naar jaarlijkse gewoonte kunnen onze klanten dan een uniek moment beleven. Gedurende 3 weken onthult onze showroom al zijn geheimen. Zo ontdekt u er het assortiment op distriweb.be, de nieuwheden en de komende trends voor 2018-2019 in primeur. Met plezier geven we u graag een antwoord op al uw vragen over onze producten of onze gamma’s. Bovendien voorzien we aantrekkelijke acties op onze nieuwe gamma’s ‘snacks’ en ‘drank’. Steeds niet overtuigd?

Lees meer

Ruimer catalogus: nu ook Food & Drinks!

Burnonville, de specialist in non-foodartikelen, introduceert twee nieuwe gamma’s, nl. food en drank. Dankzij samenwerkingen met verschillende voedselgiganten zijn vele populaire merken zoals Stimorol, Côte d'Or, Lays, Mars... nu opgenomen in het productaanbod. Wat betreft het dranksassortiment, zijn alle merken van Coca-Cola, maar ook bieren zoals Jupiler of Leffe terug te vinden. Het lijstje wordt verder aangevuld met de belangrijkste namen in water, thee en gezonde dranken.

Lees meer

Wist u dat?

Burnonville realiseert meer dan 65% van haar verkopen in 'hygiëneartikelen' met lees- en zonnebrillen. Elk jaar worden tussen maart en september bijna 40.000 brillen verkocht in de verkooppunten.

Lees meer

Multimedia als troef voor impulsverkopen

Bij de meeste van uw klanten dient de telefoon voor alles…behalve om te telefoneren. Cijfers van 2016 geven aan dat een vierde van de GSM-houders die niet gebruikt om te bellen. Deze trend is nog sterker bij de jongere leeftijdsklassen en bij de 25-39 jarigen. Om te communiceren gebruiken ze mobiele data.

Lees meer

Sterke zomerlicenties nu verkrijgbaar

Op de zomerkalender staan tal van licenties! In juli en augustus komen er verschillende films uit, zoals Minions, Cars, Emojis met merken die een sterke merchandising hebben. Verschrikkelijk Ikke (Despicable Me 3) zal vanaf 5 juli eerstvolgend te zien zijn in de zalen. In 2015 was Minions de grootste licentie van de zomer. Alle fabrikanten kregen te kampen met een stockonderbreking door dit onverwachte succes en konden onmogelijk alle bestellingen leveren. De klanten hebben zich massaal op de goodies van de film gestort.

Lees meer

E-sigaret, wat verandert er?

Dinsdag 17 januari treedt de nieuwe wetgeving, inzake de elektronische sigaret, in werking. De e-sigaret wordt voortaan onderworpen aan dezelfde regels als voor de klassieke sigaret. De wet voorziet in een aantal wijzigingen aangaande de verpakking en informatie voor de consument.

Zo krijgen de verpakkingen van e-liquids met nicotine een waarschuwingsboodschap over de gevaren en de afhankelijkheid aan deze stof. Flessen mogen niet meer dan 10 ml bevatten en het nicotinegehalte mag 20 mg/ml niet overschrijden.

Lees meer

Lang leve de tortelduifjes!

14 februari is de dag van de liefde waarbij veel koppels elkaar verwennen met lieve woorden en geschenkjes. Tegenwoordig is Valentijnsdag ook een commercieel feest dat extra inkomsten voor uw zaak kan genereren.

Om van deze gelegenheid een heus succes te maken heeft Burnonville een selectie artikelen samengesteld die bestaat uit knuffels, sleutelhangers, fotolijsten, aanstekers en andere cadeaus aan miniprijsjes! Kies uit trendy artikelen voor geliefden van alle leeftijden en vind alle producten met korting terug op distriweb.be.  

Lees meer

Beschikbare stageplaats

Burnonville is op zoek naar een stagiaire! Word jij de gelukkige kandidaat die ons Marketing team komt versterken gedurende een stage van minstens één maand? Klik hier voor meer info.

Lees meer

Nummer 2 weldra in uw bakken!

De nieuwe folder van Burnonville is klaar en ligt zaterdag in uw persbakken. U vindt er alle nieuwigheden en diverse promoties geldig van half november tot half december.

Laat u verleiden door onze acties die tot 50% korting bieden. Profiteer van onze promoties voor rookwaren, impulsproducten, papierwaren en een selectie artikelen die een glimlach toveren op het gezicht elk kind. Bovendien geniet u van uitzonderlijke voorwaarden.

Lees meer

Bereid u voor op Kerstmis

Ho ho ho, het einde van het jaar nadert. Na Halloween, is het weer tijd om de inrichting van uw verkooppunt aan te passen om goede eindejaarsverkopen te garanderen. Hierbij helpen de impulsproducten van Burnonville om een magisch kerstsfeer in u winkel te toveren.  
 

Lees meer

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 3 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us