Meer dan 3.000 conveniencereferenties in de catalogus
Ruime keuze impulsproducten met stevige marge
Levering in minder dan 24 uur naar meer dan 1.500 verkooppunten in België en Luxemburg
Verpakkingen op maat van uw verkooppunten 
Grote expertise in rackjobbing

Ontdek al onze producten in de online catalogus van Distriweb.

 

Lees meer

News

Van 15 tot 31 oktober houdt Burnonville zijn opendeurdagen. Naar jaarlijkse gewoonte kunnen onze klanten dan een uniek moment beleven. Gedurende 3 weken onthult onze showroom al zijn geheimen. Zo ontdekt u er het assortiment op distriweb.be, de nieuwheden en de komende trends voor 2018-2019 in primeur. Met plezier geven we u graag een antwoord op al uw vragen over onze producten of onze gamma’s. Bovendien voorzien we aantrekkelijke acties op onze nieuwe gamma’s ‘snacks’ en ‘drank’. Steeds niet overtuigd?

Burnonville, de specialist in non-foodartikelen, introduceert twee nieuwe gamma’s, nl. food en drank. Dankzij samenwerkingen met verschillende voedselgiganten zijn vele populaire merken zoals Stimorol, Côte d'Or, Lays, Mars... nu opgenomen in het productaanbod. Wat betreft het dranksassortiment, zijn alle merken van Coca-Cola, maar ook bieren zoals Jupiler of Leffe terug te vinden. Het lijstje wordt verder aangevuld met de belangrijkste namen in water, thee en gezonde dranken.

Burnonville realiseert meer dan 65% van haar verkopen in 'hygiëneartikelen' met lees- en zonnebrillen. Elk jaar worden tussen maart en september bijna 40.000 brillen verkocht in de verkooppunten.

Producten

Verkiest u de eenvoud van één enkele partner voor al uw non-food aankopen? Maak het u makkelijk met Burnonville! Van rokersaccessoires over licentieproducten tot een volledig ‘on the go’-gamma voor pendelaars: ontdek alle mogelijkheden van ons uitgebreide gamma.

Meer weten →

Diensten

Op zoek naar een persoonlijke dienstverlening of een doeltreffende en snelle logistieke partner? Maak kennis met uw ideale partner voor al uw non-food aankopen. Contacteer snel een van onze commerciële medewerkers.

Meer weten →

 

Zij Zeggen Het Zo

In de loop der jaren is Burnonville een uitbreiding van onze aankoopdienst geworden. Die tijdwinst laat ons toe om ons aandacht bij onze core business te houden. Bovendien worden onze bestellingen binnen de 24 uur verwerkt en geleverd in onze 220 winkels, 5 dagen op 7! Dat biedt ons een grote flexibiliteit en reactiviteit om tegemoet te komen aan de behoeftes van onze klanten.

Tim Baert

Purchase & Marketing Manager Ubiway Retail

We zijn trots op onze samenwerking met Burnonville, met wie we al bijna 10 jaar een dynamische commerciële relatie onderhouden. Als echte partners groeien we samen in een groot distributienetwerk. De communicatie met de aankopers en commerciële medewerkers verloopt vlot en regelmatig. Die reactiviteit laat CMP toe om voortdurend producten en diensten aan te bieden die tegemoet komen aan de eisen van hun klanten.

Alexandra Fauquet

Commercieel medewerkster CMP

In Burnonville hebben we de perfecte partner gevonden voor de Belgische markt. Dankzij hun professionalisme en het diepgaande wederzijdse vertrouwen hebben we al meerdere complexe uitdagingen kunnen aangaan, zowel op competitieve markten, als die van de rokersaccessoires waarin Polyflame de marktleider is, als op evoluerende markten zoals die van de elektronische sigaret. 

Laurent Bath

Export Manager Polyflame Europe

Over Burnonville

Als specialist in ‘convenience’-producten biedt Burnonville een ruim gamma non-foodproducten aan, van rokerswaren tot knuffels en van een basisassortiment tot producten met een grote marge voor impulsaankopen. Ons doel is u altijd het leven eenvoudiger te maken met onze responsieve dienstverlening op uw maat!

Uit de blog

2 years 1 maand geleden
3 years 2 maand geleden

Contact

Burnonville

Lenniksebaan 451

1070 Brussel

België

02/556.41.90

info@burnonville-distribution.com

Connect With Us